Posted on

Hemmelig norsk telefonnummer

Hemmelig norsk telefonnummer Hvis en person har hemmelig nummer, er dessverre disse forsøkene nytteløse. Da må du selv vurdere om du skal ringe opp igjen eller ei. Et norsk telefonnummer ville aldri hatt syv siffer som dette, og hadde det kanskje noen det er et hemmelig nummer, spekulerer Ohr i For 3 dager siden - Mange synes det er ubehagelig at deres navn, adresse og telefonnummer listes opp i de ulike nettkatalogene. Etterhvert har en også sett at  Mangler: norsk. Opplysningen Telefonkatalogen for bedrifter og personer samt aquamoney.orgr: hemmelig.

Hele familien fikk hemmelig nummer

Hemmelig norsk telefonnummer Er nummeret hemmelig skal du ikke ha mulighet for å sjekke det opp. Ohr har også sett telefonumre med så få som fire og fem siffer. Velkommen til Dinsides diskusjon. At vi har så mange fans, er bare hyggelig og en ekstra bonus, fortalte guttene til Se og Hør i fjor.

Mer om vilkårene .

Hemmelig nummer. Når du får nytt mobilnummer blir nummeret automatisk tilgjengelig for opplysningstjenester (Opplysningen , Gule sider med mer). For 3 dager siden - Mange synes det er ubehagelig at deres navn, adresse og telefonnummer listes opp i de ulike nettkatalogene. Etterhvert har en også sett at  Mangler: norsk.

Opplysningen Telefonkatalogen for bedrifter og personer samt aquamoney.orgr: hemmelig.

Opplysningen Telefonkatalogen for bedrifter og personer samt aquamoney.orgr: hemmelig. For 3 dager siden - Mange synes det er ubehagelig at deres navn, adresse og telefonnummer listes opp i de ulike nettkatalogene.

Etterhvert har en også sett at  Mangler: norsk. Et firma som heter "Lycamobile Norway Ltd". Nummerplanen Hemmelig nummer kan godt synes, det er eieren av nummeret som er hemmelig. Forstått nå?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail